Netflix kan få svært ved at fyre Kevin Spacey, forlyder det

Netflix kan få svært ved at fyre Kevin Spacey, forlyder det
Kevin Spacey i 'House of Cards'.

Netflix og ‘House of Cards’-produktionsselskabet Media Rights Capital kæmper i disse dage for at skrive Kevin Spacey ud af den politiske dramaserie. Og opgaven, der fra start af virkede som en halsløs gerning, er nu blevet endnu sværere, da det rygtes, at Netflix juridisk set ikke har ret til at smide Spacey af flagskibsserien.

Ifølge internetsitet Blast indeholder skuespillerens kontrakt ikke en såkaldt »morality clause«, og derfor kan han teknisk set ikke blive fyret fra serien, med mindre han er utilgængelig eller tilskadekommen. Samtidig påstår Kevin Spaceys rådgivere angiveligt, at da Netflix og MRC opfordrede sine ansatte til at stå frem, hvis de havde oplevet krænkelser på settet, var det for at finde en grund til at fyre skuespilleren. Det er endnu stadig et ubekræftet rygte, men ikke desto mindre kontroversielt.

Kevin Spacey er på nuværende tidspunkt suspenderet fra ‘House of Cards’, mens han gennemgår en uspecificeret behandling. Samtidig arbejder seriens hovedforfattere på højtryk for at skrive Frank Underwood ud af serien til den (måske) kommende sæson 6.

Læs også: Netflix bør give ’House of Cards’ kniven én gang for alle

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af