‘Black Mirror’: Endelig premieredato og hovedtrailer på sæson 4

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix har holdt kortene tæt til kroppen, når det kommer til den ventede fjerde sæson på en af de mest originale serier i nyere tid, sci-fi-antologiserien ‘Black Mirror’.

Men nu har streamingtjenesten endelig sat dato på, hvornår de nye afsnit rammer – og det sker lige i tid til at mildne eventuelle tilløb til post-juledepression med seks timers sofadystopi, der ved nærmere eftertanke nok hverken hjælper på overflødigt marcipanfedt eller pessimistisk verdenssyn: 29. december.

Samtidig med datoen er en samlet hovedtrailer, der vækker appetitten på de nye afsnit, landet. Den engelske satiriker har denne gang allieret sig med stærke skuespillere som Jesse Plemons, Rosemarie DeWitt og Joe Cole – og instruktører som Jodie Foster og John Hillcoat.

Den oprindelige ‘Black Mirror’ opstod på britiske Channel 4, hvor Brooker lavede de første seks afsnit, før Netflix efter nogle års pause bestilte hele 12 mere. Om der kommer flere på et senere tidspunkt, vides endnu ikke.

Har du endnu ikke set den tankevridende serie, hvor hvert afsnit fortæller en ny skræmmende historie, gerne med et voldsomt twist, kan du lade dig inspirere af vores rangering af alle de 13 foregående ‘Black Mirror’-afsnit.

Soundvenue præsenterer: Paul Thomas Andersons mesterlige gennembrud ved sjælden biografvisning 14. december – 20 års-jubilæum på ‘Boogie Nights’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af