Bekræftet: Den nedsablede Netflix-blockbuster ‘Bright’ får en opfølger

Bekræftet: Den nedsablede Netflix-blockbuster ‘Bright’ får en opfølger
'Bright'.

David Ayers ‘Bright’ med Will Smith og Joel Edgerton som menneske/ork-politiduo er Netflix’ største filmproduktion til dato og deres første forsøg på at lave noget, der minder om en blockbuster.

Filmen er blevet hængt ud af kritikerne over en bred kam, fra det perfide til vores egen mellemfornøjede 3-stjernede dom. Ikke desto mindre lyder meldingerne – som skal tages med et gran salt, al den stund at Netflix ikke selv offentliggør seertal – at filmen er en kæmpe succes. Ifølge analyseinstituttet Nielsen blev filmen set 11 millioner gange på de første tre dage i USA alene.

Den slags popularitet er utvivlsomt det mest afgørende for streamingtjenesten, og derfor er det heller intet under, at Netflix nu har bekræftet, at filmen får en opfølger. David Ayer skriver igen manus såvel som instruerer, og Smith og Edgerton gentager deres roller. Det vides endnu ikke, hvornår 2’eren får premiere.

Læs også: Manden bag ‘Bright’ og Suicide Squad’ – kritikerne skar halsen over på mig 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af