Bryan Cranston afslører, hvilken scene i ’Breaking Bad’ der rørte ham mest

Det er efterhånden 10 år siden, at vi første gang så Bryan Cranston i rollen som Walter White i nyklassikeren ’Breaking Bad’. I den forbindelse fortæller han i et interview med Entertainment Weekly om den scene i serien, som var sværest for ham at lave.

Her er tale om scenen i anden sæson, hvor Walter lader Jesses kæreste Jane dø, efter hun har taget en overdosis. Jesse ligger omtåget ved hendes side og opdager ikke, at hun kvæles i sit eget opkast. Jane blev spillet af Krysten Ritter, der sidenhen er blevet kendt som Jessica Jones i Netflix/Marvel-serien af samme navn.

»Der, hvor Walt betragter Jane dø, var nok den sværeste scene for mig at skyde, følelsesmæssigt… For i et øjeblik så jeg billedet af min egen datter dukke frem i hendes ansigt, tage Krysten Ritters plads og lige så hurtigt forsvinde igen. Men det var kun for et øjeblik – min tøven varede kun dét ene millisekund. Jeg tænkte, at en af grundene til at redde denne person var, fordi hun var en ung kvinde. Hun kunne have været min datter«.

’Breaking Bad’ er for længst afsluttet, men den har affødt spin-off-serien ’Better Call Saul’, som fortsat kører i bedste velgående.

Læs også: ’Breaking Bad’ bliver omdannet til virtual reality-oplevelse med Vince Gilligan ved roret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af