’La La Land’-instruktør skal lave tv-serie for Apple

’La La Land’-instruktør skal lave tv-serie for Apple
Damien Chazelle under sidste års Oscar-show, hvor han tog prisen for bedste instruktør for 'La La Land'. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Damien Chazelle, instruktøren bag sidste års Oscar-hit ’La La Land’ og den mindst lige så medrivende ’Whiplash’, har allerede gang i flere projekter – blandt andet Neil Armstrong-filmen ’First Man’ og musicalserien ’The Eddie’ hos Netflix.

Nu hverver den kommende streaming-konkurrent Apple også Chazelle til en serieproduktion.

Indtil videre melder Apple intet om seriens indhold. Det er dog kendt, at Chazelle både skal skrive og instruere alle afsnit af serien, som produceres af Jordan Horowitz og Fred Berger, der også begge var producere på ’La La Land’.

Den kommende Damien Chazelle-serie er én blandt mange Apple-investeringer i originalproduktioner, som blandt andet tæller Steven Spielbergs remake af antologiserien ’Amazing Stories’ samt en komedieserie med Kristen Wiig.

Læs også: Netflix bør kigge sig nervøst over skulderen – Apple og Facebook ånder dem i nakken

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af