Milliardærklubbens hanekamp eskalerer i trailer ’Billions’ sæson 3

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I efteråret fik den danske instruktør og manuskriptforfatter Mads Rosenkrantz Grage, der sidste år stod bag ’Yes No Maybe’ og ’Muskelsvindler’, arthouse-infanteriet på nakken, da han i en kommentar her på siden forklarede, hvorfor han foretrak serien ’Billions’ frem for »onaniprojektet« ’Twin Peaks: The Return’.

Rosenkrantz Grage står dog ikke helt alene med sin begejstring, hvilket kan aflæses i, at serien med Paul Giamatti og Damian Lewis i hovedrollerne var en af de mest sete på HBO Nordic i 2017.

Det skruppelløse magtspil mellem Giamattis statsanklager Chuck Roades og Lewis’ korrupte børsguru Bobby Axelrod er fortsat seriens kerne, men stærke kræfter udefra begynder at presse dem begge, imens Roades hustru, Wendy (Maggie Stiff), som Axelrods personlige coach er placeret durk midt i orkanens øje.

At ‘Billions’ ikke kun er konservativt tissemandsmåleri kan ses i computergeniet Taylor Masons øgede betydning i forhold til sidste sæson. Karakteren spilles fremragende af Asia Kate Dillon, der betragter sig som non-binær og har rusket op i branchens forældede kønsbokse.

Sæson 3 af ’Billions’ har premiere på amerikanske Showtime den 25. marts, mens der endnu mangler en dato for, hvornår HBO Nordic lukker op for de underholdende løjer herhjemme.

Læs også: Det skal du streame i januar: Nikolaj Lie Kaas som druide, Soderberghs eksperiment og svenske pikke

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af