Ny trailer til den Ridley Scott-producerede serie ’The Terror’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ridley Scott har som producer søsat et væld af projekter, for eksempel sidste års ’Blade Runner 2049’, og der er mange flere på vej. Et af disse er AMC-serien ’The Terror’, som har lanceret en ny trailer.

Inspireret af virkelige hændelser refererer titlen til skibet HMS Terror, som i 1847 tog på en ekspedition for at finde Nordvestpassagen. Da skibet imidlertid satte sig fast i isen, måtte besætningen i to år holde sig i live uden nogen kontakt til omverdenen.

I denne fiktive udgave af historien trues de ikke kun af en bidende kulde. Besætningen angribes undervejs også af en overnaturlig skabning, der slår mændene ihjel én af gangen.

Skuespillere tæller blandt andet af Jared Harris (’Mad Men’, ’The Crown’), Ciarán Hinds (’Game of Thrones’) og Tobias Menzies (’Broadchurch’). Der er desuden blevet plads til grønlandske Nive Nielsen.

’The Terror’ får amerikansk premiere 26. marts. Det vides endnu ikke, hvem der vil vise serien herhjemme.

Læs også: Ridley Scott vil lave en ’Blade Runner 2049’-fortsættelse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af