Skarp SNL-sketch udstiller Aziz Ansari-gate, MeToo-mudderkastning og moralske gråzoner

Hvad kan man i disse #MeToo- og Time’s Up-tider tillade sig at sige, uden at nogen føler sig krænkede eller indignerede på andres vegne? Det kan være lidt af et minefelt at agere i, som en morsom sketch i aftenens ‘Saturday Night Live’-show på skarp vis belyste.

Will Ferrell, aftenens vært, er til middagsselskab med en gruppe venner, da en person kommer til at nævne sagen omkring Aziz Ansari, som virkelig har delt vandene i #MeToo-diskussionerne. Dramatisk musik og mørke skygger kaster sig straks over selskabet, da komikerens navn bliver nævnt, og herefter bliver det kun mere og mere umuligt, at sige det rigtige.

For hvordan taler man overhovedet om samtykke, Time’s Up, kvindebevægelser, moralske gråzoner eller – værst af alt, ifølge middagsselskabet – raceforhold i disse nye tider? Se selv i sketchen ovenfor, hvordan det etiske dilemma ender.

Læs også: Hollywoods moralske mudderkastning og Aziz Ansari-gate tager #Metoo som gidsel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af