Will Ferrell og ‘The Big Short’-instruktør står bag nyt HBO-drama – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jessie Armstrong, der tidligere har skrevet ’Peep Show’, ’Four Lions’ og ’In The Loop’, står bag HBO’s nye dramaserie ’Succession’. Adam McKay, som blandt andet har instrueret finanskrisekomediedramaet ’The Big Short’ samt ‘Anchorman’, er hentet ind til at instruere pilotafsnittet. Og nu er første teasertrailer klar.

Serien omhandler Roy-familien, der ejer det globale mediekonglomerat Waystar Royco. Egentlig var det meningen, at sønnen Kendall (Jeremy Strong) skulle have overtaget virksomheden fra faren Logan (Brian Cox), men patriarken skifter mening i sidste øjeblik. Han vil ikke pensioneres alligevel. Med ét udbryder der naturligvis et væld af interne stridigheder og magtkampe.

Udover de nævnte medvirker også Hiam Abbas som Logans kone samt Kieran Culkin og Sarah Snook som Logans yngre børn. Derudover spiller Alan Ruck sønnen Connor fra et tidligere ægteskab.

Man ser tydeligt potentialet for familieintriger. Traileren drysser da også replikker af sig som »You fucked me« og »You know what? Fuck them«.

’Succession’ produceres af Will Ferrell og Adam McKay. Første sæson bliver på 10 afsnit og kommer på amerikansk HBO til juni.

Læs også: De 20 mest ventede nye serier i 2018

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af