Michael B. Jordan tabte væddemål til Lupita Nyong’o – skal lave armbøjninger på hendes befaling

Michael B. Jordan tabte væddemål til Lupita Nyong’o – skal lave armbøjninger på hendes befaling
Lupita Nyong'o og Michael B. Jordan. (Foto: Cindy Ord/Getty Images)

‘Black Panther’ har allerede tiltrukket sig stor opmærksomhed for sine rekordstore salgstal, favorable anmeldelser og en spirrende Oscar-buzz. Midt i mylderet af nyheder om Ryan Cooglers nye Marvel-film, dukkede der i går en spøjs lille video frem.

Det ser ud til at de to skuespillere Michael B. Jordan og Lupita Nyong’o under den omfattende pressetur har indgået et væddemål, som Jordan tabte. I flere videoer på Nyong’os Instagram-profil beordrer hun ham i hvert fald at lægge sig ned på alle fire og tage push-ups som straf.

Heldigvis for Jordan er der ikke tale om en livslang dom, som det sås med Tom Hardys Leonardo DiCaprio-tatovering. I videoen spørger Jordan Nyong’o, hvor mange push-ups han skal lave, da hun åbenbart kun har tre tilbage. Slutteligt forsikrer han kameramanden om, at hævnen bliver sød.

»Payback’s gonna be real«, siger han med et smil. »Tune in to the payback«

Jordan måtte også ned på maven på Calvin Kleins popcorn-tildækkede catwalk under New York Fashion Week:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

… Og under en ‘Black Panther’-paneldiskussion, der blev livestreamet på Twitter:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Anmeldelse – ‘Black Panther’ er gammel vin på nye flasker

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af