Se første trailer til overraskende Javier Bardem-film – baseret på optagelser fra Terrence Malicks ’To The Wonder’

Selv de største skuespillere kan ikke vide sig sikre, når de medvirker i en film af Terrence Malick. Den nu 74-årige instruktør er notorisk kendt for at skyde en enorm mængde optagelser til sine film, hvorfor flere skuespilpræstationer er endt på klippegulvet i årenes løb. For eksempel blev både Billy Bob Thornton, Mickey Rourke, Bill Pullman og Viggo Mortensen fjernet fra den endelige udgave af ’The Thin Red Line’.

I ’To the Wonder’, som Jessica Chastain desuden blev klippet ud af, havde Javier Bardem en mindre rolle som præsten Quintana, men en masse optagelser blev frasorteret i klippeprocessen. Disse optagelser er blevet til den 43 minutter lange film ’Thy Kingdom Come’, der netop har fået sin egen trailer og endog får premiere på næste måneds South by Southwest-festival i Austin, Texas.

Overraskende nok er Malick ikke krediteret som instruktør på filmen, der i stedet prydes af navnet Eugene Richards.

Under ’To the Wonder’-optagelserne i 2012 bad Malick således fotografen Richards om at filme Bardems dele af filmen, hvor skuespilleren in character besøger og taler med virkelige mennesker, der udgør den fattigste del af Oklahomas befolkning. Da disse optagelser ikke kom med i den færdige film, tænkte Richards, at de mange interviews havde potentiale til at blive brugt i anden sammenhæng.

Læs også: Dødens saks: 10 skuespillere, der blev klippet ud af Terrence Malicks film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af