Sørgende Kim Cattrall til Sarah Jessica Parker i Instagram-post: »Du er ikke min ven«

Sørgende Kim Cattrall til Sarah Jessica Parker i Instagram-post: »Du er ikke min ven«
Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall og Kristin Davis i 2008. (Foto: Bryan Bedder/Getty Images)

Siden det blev annonceret, at en tredje ’Sex and the City’-film ikke ville blive en realitet, på trods af at et manuskript allerede var udarbejdet, har der været særdeles dårlig stemning mellem Kim Cattrall og resten af holdet.

Cattrall, der spiller Samantha i serien og filmene, var utilfreds med fremstillingen af hende som en diva, der opstillede uretfærdige krav, idet hun fra start havde udelukket at lave flere ’Sex and the City’-film. Hun nævnte blandt andet, at hun ikke billigede Sarah Jessica Parkers opførsel.

I kølvandet på Cattralls brors dødsfald er uvenskabet igen blusset op. For en uge siden annoncerede hun brorens bortgang på sin Instagram-profil, hvortil Parker kommenterede: »Kæreste Kim, al min kærlighed og kondolence til dig og dine nærmeste, og god rejse til din elskede bror«.

Det huede bestemt ikke Cattrall. Faktisk dedikerede hun i går et fjendtligt Instagram-opslag til den tidligere kollega, som blandt andet lød:

»Din kontinuerlige kontakttagen er en smertefuld påmindelse om, hvor ondskabsfuld du virkelig var dengang og er nu. Lad mig gøre det MEGET klart (hvis ikke jeg allerede har gjort det). Du er ikke min familie. Du er ikke min ven. Så jeg skriver for at bede dig en sidste gang om ikke at udnytte vores tragedie til at genoprette din ‘nice girl’-persona«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: En tredje ’Sex and the City’-film drukner i personangreb og påståede krav

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af