Ben Afflecks tudegrimme rygtatovering er ved at blive et meme

Ben Afflecks tudegrimme rygtatovering er ved at blive et meme
Ben Affleck i 'Gone Girl'.

I 2016 blev et billede af Ben Affleck under ’Live by Night’-optagelserne lagt på nettet. Her kunne offentligheden for første gang se skuespillerens imponerende grimme rygtatovering af en farverig føniks i hele sin pragt.

Dengang udtalte han til Extra TV, at tatoveringen var »falsk – til en film. Jeg har faktisk flere tatoveringer, men jeg forsøger at have dem steder, hvor det ikke kræver så meget tildækning«.

Det tyder dog på, at den kære Afflecks ord ikke var helt sandfærdige – med mindre den givne film altså stadigvæk er under udarbejdelse – for nye fotos af den famøse fugl er netop dukket op, og den kræver vist en hel del tildækning.

Denne gang er det fra optagelserne til den kommende film ’Triple Frontier’, hvor tatoveringen øjensynligt har fået lov til at blive luftet. Det har selvfølgelig sat gang i de sociale medier, hvor Affleck med den måske ikke helt så falske tatovering er ved at blive et godt gedigent meme.

I øvrigt har hele to af hans prominente ekser, Jennifer Lopez og Jennifer Garner, tidligere udtalt, at de heller ikke hører til tatoveringens største fans.

Læs også: Netflix redder Hollywoods skrækprojekt ‘Triple Frontier’ og hiver Affleck-brødrene op af hatten

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af