Charlize Theron er uperfekt mor i trailer til ‘Tully’ af succesduoen bag ‘Juno’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selv hvis man ser bortset fra, at han er søn af ’Ghostbuster’-instruktøren Ivan Reitman, havde Jason Reitman det næsten for let med sin egen begyndelse i instruktørfaget, hvor ’Thank You For Smoking’ og de Oscar-nominerede ’Juno’ og ’Up In the Air’ på ingen tid gjorde ham til frelserfigur for den amerikanske midbudget-film. Ophøjelsen dalede en smule med ’Young Adult’ og faldt brat med ’Labor Day’ og ’Men, Women & Children’.

Men med ’Tully’, der havde verdenspremiere på Sundance, skulle Reitman være tilbage på sporet. En ikke uvæsentlig variabel er, at Reitman igen får følge af den tidligere stripper Diablo Cody, som også strøede sine bittersøde og ufiltreret penible hverdagsbetragtninger ind i manuskripterne til den underkendte ’Young Adult’ og ’Juno’, for hvilken hun modtog en Oscar. Reitman genforenes også med Charlize Theron, der havde et af karrierens højdepunkter som desillusioneret starlet i fuld midtlivskrise i ’Young Adult’

Theron spiller i ’Tully’ middelklassemoren Marlo. Som mor til tre bøvler hun med at få hverdagen til at hænge sammen, men tingene synes at vende, da den titulære barnepige Tully træder ind i billedet.

Tully spilles af fremadstormende Mackenzie Davis fra ‘Halt and Catch Fire’ og ‘Blade Runner 2049’, mens rollelisten også har hyperaktive Mark Duplass (‘Safety Not Guaranteed’) og Ron Livingston (‘Loudermilk’) som væsentlige aktiver.

‘Tully’ har dansk premiere den 10. maj.

Læs også: Her er filmene, du skal se i biografen i marts – med nyt fra Haneke, Spielberg og Bornedal

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af