Josh Brolin og Benicio del Toro bekæmper terrorister i ny trailer til ’Sicario 2: Soldado’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Sicario’ var en imponerende debut for manuskriptforfatter Taylor Sheridan, der indtil da kun havde gjort sig som skuespiller. Emily Blunt sås i hovedrollen som FBI-agenten Kate Macer, der træder ind i en hårdfør kamp mod de mexicanske karteller.

Gennem sit samarbejde med Josh Brolins Matt Graver og især Benicio del Toros Alejandro Gillick, finder hun hurtigt ud af, at der ikke er plads til idealisme på denne side af grænsen.

I ’Sicario 2: Soldado’ bekæmpes kartellerne med endnu større ildkraft, idet de er begyndt at transportere terrorister over grænsen til USA. Graver og Gillick vender tilbage, og ud fra den nye trailer er de bestemt ikke bange for at tage alle midler i brug i den igangværende kartelkrig.

»Im gonna have to get dirty«, siger Josh Brolins karakter til USA’s præsident, spillet af Matthew Modine, som svarer: »’Dirty’ is exactly why you’re here«.

Taylor Sheridan står igen for manuskriptet, mens italienske Stefano Sollima tager over for Denis Villeneuve på instruktørposten. Krimigenren synes at være italienerens speciale, idet han tidligere blandt andet har stået bag ’Gomorrah’-serien og ’Suburra’. Dette bliver dog hans første Hollywood-produktion.

’Sicario 2: Soldado’ får premiere 17. juli.

Læs også: Interview med Benicio Del Toro: Skuespilleren med hang til narko

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af