Margot Robbie er frontfigur i ny lejemorderthriller – se teaser til ’Terminal’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste uge blev det bekræftet, at Margot Robbie tilslutter sig Brad Bitt og Leonardo DiCaprio i Quentin Tarantinos kommende 1969-film ’Once Upon a Time in Hollywood’. Inden da får vi hende også at se i ’Terminal’, som nu har lanceret sin første teasertrailer.

Ligesom med ’I, Tonya’, der gav Robbie sin første Oscar-nominering, agerer hun både producer og hovedrolleindehaver på det nye filmprojekt. Derudover er der dog ikke mange ligheder med Tonya Harding-biopic’en.

’Terminal’ følger to lejemordere, der tager imod et risikofyldt, men velbetalt job, som bringer dem i kontakt med et broget udvalg af menneskeskæbner. Her møder de blandt andre end kvinde, som er mere involveret i deres mission end først antaget. Udover Robbie medvirker også Simon Pegg, Dexter Fletcher, Max Irons og Mike Myers.

Noir-thrilleren er Vaughn Steins spillefilmdebut som instruktør og manuskriptforfatter, og teaseren lover, som Indiewire har påpeget, et nærmest Nicolas Winding Refn’sk visuelt udtryk med kontrastfulde neonfarver.

En premieredato er endnu ikke annonceret.

Læs også: Oscar-nominerede Margot Robbie: »Jeg blev ærlig talt irriteret, når jeg læste de manuskripter, jeg blev tilbudt«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af