Se traileren til ‘Charmøren’ – en af årets absolut mest interessante danske film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af 2018’s mest imødesete danske film er iransk-svenske Milad Alamis spillefilmsdebut ’Charmøren’, der lander i biograferne til maj.

Filmen handler om iranske Esmail (Ardalan Esmaili), der desperat forsøger at finde en dansk kæreste, så han kan blive i Danmark. Men alt ændrer sig da han stik imod planen forelsker sig i en iransk kvinde, og drømmen om en fremtid i vesten begynder at vakle.

Alami er uddannet fra Filmskolen i 2011, og vandt en Robert for sin fremragende kortfilm ’Mommy’ fra 2015. ’Charmøren’ er støttet af Filminstituttets talentprogram New Danish Screen, og er forud den danske premiere blevet prisbelønnet på filmfestivalerne i San Sebastian og Warszawa. På rollelisten finder man også Stine Fischer Christensen, Lars Brygmann, Susan Taslimi og elektropop-sangerinden Soho Rezanejad.

’Charmøren’ får dansk premiere den 17. maj.

Læs også: De 12 danske film, vi glæder os mest til i 2018

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af