’A Quiet Place’-bagmænd er åbne for at lave en efterfølger

’A Quiet Place’-bagmænd er åbne for at lave en efterfølger
John Krasinski i 'A Quiet Place'.

I de tidligere udviklingsfaser af ’A Quiet Place’s manuskript luftede Paramount idéen over for forfatterne Scott Beck og Bryan Woods om at indlemme filmen i studiets ’Cloverfield’-franchise.

Ud fra det færdige manuskript vurderede Paramount dog, at filmen godt kunne stå på egne ben, og det skulle vise sig at være et godt valg, idet ’A Quiet Place’ endte med at tjene mere end 300 millioner kroner i sin amerikanske åbningsweekend.

Naturligvis går snakken nu på filmens større franchise-potentiale. Woods og Beck, der skrev filmen sammen med instruktør og hovedrolleindehaver John Krasinski, er bestemt ikke afvisende:

»Det er sådan en sjov verden«, svarede Woods, da de i et interview med Fandango blev spurgt ind til mulighederne for at lave en efterfølger. »Der er så mange ting, man kan gøre«.

»Der er også så mange kasserede idéer, som bare gemmer sig i Word-dokumenter på vores computere«, tilføjede Beck. »Så ja, der er absolut mange fortællinger, man kunne fortælle. I sidste ende handler det bare om, hvem karaktererne er, og hvad den her situation gør ved deres dynamik«.

I et andet interview kunne filmens instruktør Bradley Fuller fortælle, at holdet og studiet endnu ikke har diskuteret en ny film.

»Vi har ikke rigtigt haft en mulighed for at sætte os ned og snakke med hinanden – og heller ikke med Paramount«, sagde han til Variety. »Det er i sidste ende Paramount, som skal tage den beslutning, og intet er sket endnu«.

Mon ikke det blot er et spørgsmål om tid, før Paramount får sat udviklingen i gang.

Læs anmeldelse: ’A Quiet Place’: Stilheden hersker i gyser men suveræn præmis

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af