George Clooney springer fra hovedrollen i sin egen seriesatsning – har fundet afløseren

George Clooney springer fra hovedrollen i sin egen seriesatsning – har fundet afløseren
George Clooney i 'Up in the Air'.

Mens vi venter på, at Hulus succesfulde originalserie ’The Handmaid’s Tale’ vender tilbage til skærmene med sin anden sæson, sker der nu casting-ændringer i én af streamingtjenestens andre interessante originalproduktioner.

Sidste år kom det frem, at George Clooney både skulle instruere, producere og spille en bærende rolle i Hulus serieremake af ’Catch-22’ – Joseph Hellers roman fra 1961, der sidst blev filmatiseret i 1970 af Mike Nichols.

Nu annonceres det imidlertid, at Kyle Chandler (’Bloodline’, ’Operation Argo’, ’Manchester by the Sea’) overtager rollen som oberst Cathcart for Clooney, der i stedet påtager sig en mindre rolle med det velklingende navn Scheisskopf. Det skyldes angiveligt, at rollen var for stor en mundfuld for Clooney, når han samtidig skulle agere instruktør.

’Catch-22’ handler om piloten Yossarian, spillet af Christopher Abbott, der påtager sig den ene mere livsfarlige situation efter den anden for at blive erklæret sindssyg under Anden Verdenskrig, så han kan slippe for at gå i krig. Men han står i en håbløs situation, for underskriver han en ansøgning om at holde op, kan han jo ikke være gal. Chandlers oberst Cathcart er personen, der konstant sender Yossarian på halsbrækkende missioner.

Læs også: Hvor gik det galt for Clooney bag kameraet?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af