George Clooney vender tilbage til tv-serieformatet

George Clooney vender tilbage til tv-serieformatet
George Clooney i 'The Monuments Men'

‘Catch 22’ er et fast udtryk for en paradoksal situation mellem håbløse valg. Den stammer fra Joseph Hellers roman fra 1961 af samme navn. Præmissen er,  at hvis en pilot er villig til at flyve kamptogter, må han være gal, og hvis han er gal, har han krav på ansøgning om at holde op. Men ved at søge viser han, at han er normal – og får afvist ansøgningen.

Det er dette absurde kompleks, som George Clooney skal gøre til en miniserie på seks episoder sammen med selskaberne Paramount Pictures og Anonymous Content, skriver The Wrap. Det bliver Clooneys første eventyr i tv-formatet siden gennembruddet i ‘Skadestuen’.

George Clooney, der snart er biografaktuelle herhjemme med ’Suburbicon’, skal udover at instruere spille hovedrollen som Colonel Cathcart i historien, som følger en bombeeskadrille sted under Anden Verdenskrig

Mike Nichols filmatiserede Hellers satiriske roman tilbage i 1970 med blandt andet Alan Arkin, Art Garfunkel og Orson Welles. Tematisk kunne den minde om George Clooneys egen og meget udskældte ‘The Monuments Men’ fra 2014.

George Clooneys serieudgave af ’Catch 22’ har manuskript af Luke Davies (’Lion’).

Læs også: 10 krigskomedier der er bedre end Clooneys

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af