10 krigskomedier der er bedre end Clooneys

George Clooney forener krig og komedie i ’Monumenternes mænd’, der har fået en lunken modtagelse af anmelderne. Her er ti krigskomedier, du hellere skal bruge tid på.

10. ‘Tropic Thunder’

Ben Stiller går all in på krigskomikken med sin forrygende ‘Tropic Thunder’. Her bruges der både maskinpistoler og landminer i komikkens navn, da en flok skuespillere med divanykker ender i problemer under optagelserne til en krigsfilm.

En grotesk komedie, der udover en halvskaldet Tom Cruise i en forrygende cameo som den sleske filmproducent Les Grossman også byder på Robert Downey Jr. som excentrisk method actor, der leverer forrygende one-liners som »I know who I am. I’m the dude playin’ the dude, disguised as another dude!«

Og så er der selvfølgelig den allerede klassiske: »You never go full retard«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af