Her er forbindelsen mellem ‘Skam’ og NRK’s nye ‘Blank’

Her er forbindelsen mellem ‘Skam’ og NRK’s nye ‘Blank’
Nils Bech i 'Skam's tredje sæson. (Foto: NRK)

NRK’s spritnye ungdomsserie ’Blank’ lægger sig umådeligt tæt op ad ’Skam’-formatet, hvorfor sammenligninger mellem de to allerede florerer lystigt – ikke mindst her på sitet.

Umiddelbart har ’Skam’-skaber Julie Andem ikke være inde over produktionen af ’Blank’ (Andem er pt. i USA for at tilvejebringe den amerikanske version af ’Skam’), men bag kulissen er der ikke desto mindre en direkte ’Blank’/’Skam’-forbindelse:

’Blank’s skaber Knut Næsheim er således kæreste med sanger Nils Bech, hvis fremførelse af ’O helga natt’ i ’Skam’s tredje sæson står som et af seriens mest ikoniske øjeblikke. Og rygterne gik, at Isak og Evens kærlighedshistorie var løst baseret på netop Næsheim og Bechs forhold, der sidste sommer kunne fejre seks-års dag:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

#strikeapeepose 6 years anniversary ❤️

A post shared by Nils Bech (@nilsbech) on

Knut-Isak-Nils-Even-relationen er aldrig blevet direkte bekræftet, men det er i hvert fald næppe tilfældigt, at Even hed Bech Næsheim til efternavn. Og meget tyder således på, at det er en NRK-skaber, som Andem har et tillidsfuldt og tæt forhold til, som har fået mulighed for at føre depechen videre.

Lad ’Blank’-teorierne blomstre…

Læs også: Fem umiddelbare tanker om ‘Skam’-arvtageren ‘Blank’

Læs også: ‘Skam’-inspireret serie er landet pludseligt på NRK i weekenden

Læs også: Nils Bech fra ’Skam’: »Jeg vil bare have lykkelig kærlighed, lykkelig kærlighed, lykkelig kærlighed«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af