Se første trailer til den Twitter-hypede asiatisk-amerikanske komedie ’Crazy Rich Asians’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Ryan Cooglers ’Black Panther’ fik premiere tilbage i februar, solgte filmen langt over forventning, og det skyldtes nok især, at folk havde savnet en storfilm med et overvejende afroamerikansk cast.

Man kan forestille sig, at noget lignende vil ske for Jon M. Chus ’Crazy Rich Asians’, der ligeledes bringer en amerikansk minoritet til det store lærred. Det er nemlig første gang i 25 år, at en film kun bestående af asiatiske skuespillere kommer i de amerikanske biografer, og siden i mandags, hvor den første trailer landede, har Twitter-hypen været kæmpestor.

Komedien følger kinesisk-amerikanske Rachel Chu (Constance Wu), der tager til Singapore for at møde sin kæreste Nicks (Henry Goulding) familie. Her finder hun til sin store overraskelse ud af, at kæresten er stinkende rig og, nok af den grund, har massevis af bejlere, som vil have Rachel ned med nakken. Det samme vil Nicks mor, spillet af Michelle Yeoh.

’Crazy Rich Asians’ bygger på Kevin Kwans bestsellerroman fra 2013 af samme navn og får amerikansk premiere 17. august. En eventuel dansk premieredato er endnu ikke annonceret.

Læs også: Ryan Coogler takker for ’Black Panther’-modtagelse i åbent brev: »Det har rørt min kone og mig til tårer«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af