T.J. Miller arresteret efter falsk bombetrussel – risikerer op til fem års fængsel

T.J. Miller arresteret efter falsk bombetrussel – risikerer op til fem års fængsel
T.J. Miller i 'Silicon Valley'.

T.J. Millers navn har den seneste tid været et par gange nede i mudderet og vende. Han har tilsvinet transkønnede, han er blevet anklaget for seksuelt overgreb – og nu står han overfor en potentiel tur i spjældet.

Den amerikanske ‘Silicon Valley’-stjerne blevet arresteret mandag aften, fordi han efter sigende skulle have foretaget et 911-opkald i toget fra Washington D.C. til New York den 18. marts med påstanden om, at en kvindelig medpassagerer havde en bombe i tasken.

Ifølge en pressemeddelelse som følge af arrestationen fortæller en politibetjent, at Miller virkede påvirket, da han blev udspurgt på togturen. Miller havde slået det hen med, at han havde drukket »et glas rødvin« og forklarede: »Dette er første gang, jeg nogensinde har foretaget et opkald som dette. Jeg er bekymret for alle på det tog. Nogen er nødt til at undersøge den kvinde«.

Ansatte på både togstationen i Washington og i Amrak-toget fortæller, de oplevede en påvirket Miller, der indtog flere genstande på selve togturen. Miller skulle ifølge en Amrak-medarbejder i toget desuden have udvist fjendtlig opførsel overfor kvinden, truslen var møntet på.

Anklagen mod Miller lyder, at skuespillerens trussel var motiveret af et personligt nag mod kvinden, samt at han skulle have givet falske informationer om selve situationen til dem, der blev tilkaldt for at efterforske sagen.

Det kostede 100.000 dollars, før Miller røg ud af politiets varetægt om tirsdagen. Hvis Miller dog bliver fundet skyldig, når sagen skal afvikles (hvordan eller hvornår vides dog endnu ikke), kan han se frem til op til fem års fængsel.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af