Dramatisk Sundance-vinder sætter fokus på USA’s politiskyderier – se første trailer til ’Monsters and Men’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den seneste filmtrailer fra årets Sundance-festival var til ’Blindspotting’, som på komisk vis sætter fokus på sorte amerikaneres oplevelse af ulighed i samtidens USA.

En anden indiefilm fra festivalen, som hurtigt blev solgt til biografdistribution, var ’Monsters and Men’, som nu også har lanceret sin første trailer. Her er fokus også på en amerikansk samfundsproblematik, og tonen synes markant mere alvorlig.

Filmen vandt en Special Jury Prize og er instruktør Reinaldo Marcus Greens spillefilmdebut. I hovedrollerne ses John David Washington, Anthony Ramos og Kelvin Harrison Jr.

Fortællingen følger tre unge mænds håndtering af en kontroversiel, men genkendelig hændelse, hvor en ubevæbnet sort mand blev skudt og dræbt af en politibetjent. En ung far optager hele situationen på sin mobil, men er i tvivl om, hvorvidt han skal offentliggøre optagelserne. Samtidig møder vi en ung politimand og en lovende baseballspiller, der begge påvirkes af skyderiet.

’Monsters and Men’ får regulær amerikansk biografpremiere til efteråret. Dansk distribution er endnu usikkert.

Læs også: De bedste film, vi så på årets Sundance-festival – med en Oscar-værdig Carrey Mulligan, en fremragende kupfilm og Joaquin Phoenix i kørestol

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af