Se det første klip fra Cannes-aktuelle ’Arctic’ med Mads Mikkelsen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mads Mikkelsen er efterhånden blev en velintegreret del af filmfestivalen i Cannes. I 2012 vandt han således skuespilprisen for ’Jagten’, i 2016 agerede han jurymedlem og i år er han aktuel med ’Arctic’, der får verdenspremiere uden for konkurrence i festivalens midnatsprogram.

Filmen er instruktør og manuskriptforfatter Joe Pennas spillefilmsdebut og foregår på Arktis, hvor manden Overgård, spillet af Mads Mikkelsen, er styrtet ned med sit fly. Han må beslutte sig for at blive i sin trygge lejr eller begive sig ud på en farefuld rejse i håbet om at blive reddet.

»Jeg elskede udfordringen, men der var helt sikkert tidspunkter, hvor jeg ønskede, at jeg var 22 år igen«, fortalte Mikkelsen til Deadline på sidste års Cannes-festival om filmens hårde optagelser, der foregik på Island. »Det var brutalt. Det er det hårdeste, jeg nogensinde har gjort i mit liv, fysisk og mentalt. Manuskriptet var meget intenst, så der var ingen nemme dage«.

Ovenfor kan man se første forsmag fra ’Arctic’, hvori skuespilleren graver sig igennem et kridhvidt, isnende koldt snelandskab. Filmen afventer dansk premieredato.

Læs også: Mads Mikkelsen om sin kommende film ‘Arctic’: »Det hårdeste i mit liv«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af