Paul Danos roste instruktørdebut med Jake Gyllenhaal og Carey Mulligan har fået sin første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Paul Dano har i årevis været en af Hollywoods mest interessante skuespillere med roller i nærmest konsekvent interessante film, fra gennembruddet ‘Little Miss Sunshine’ til ‘There Will Be Blood’, ‘Love & Mercy’, ‘Prisoners’, ‘Swiss Army Man’ og ‘Youth’.

Og nu er han klar til at vise, at han også kan bag kameraet. Hans debut, ‘Wildlife’, fik verdenspremiere på Sundance-festivalen og blev for nylig også vist på Cannes-festivalen, hvorfra jeg gav den pæne ord med på vejen. Filmen udspiller sig i 60’ernes Montana og handler om en kæmpende amerikansk familie bestående af Jake Gyllenhaals Jerry, Carey Mulligans Jeanette og deres 14-årige søn, der ser sin forestilling om sit liv og sin familie krakelere, da hans far igen mister sit arbejde.

Faren drager i stedet hovedkulds ud i et desperat eventyr som brandmand til kamp mod de raserende skovbrande, mens hans efterladte mor handler mere og mere uforudsigeligt derhjemme.

Paul Dano har skrevet filmen sammen med sin kæreste, Zoe Kazan (kendt som skuespiller fra ‘The Big Sick’), og de har skabt en stemningsfuld, underspillet humoristisk og indfølt coming of age-historie om en brydningstid i den klassiske amerikanske kernefamilie.

Det vides endnu ikke, om filmen får dansk biografpremiere.

Læs også: De bedste film vi så på årets Sundance-festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af