‘Peaky Blinders’-bagmand afslører planer om tre nye sæsoner og en ballet-spinoff

‘Peaky Blinders’-bagmand afslører planer om tre nye sæsoner og en ballet-spinoff

Da det sidste afsnit af den fjerde sæson af ’Peaky Blinders’ løb over skærmen i vinter, blev det offentliggjort, at gangsterkrøniken fortsætter med en femte sæson. Men heller ikke her lader det til, vi skal tage afsked med Thomas Shelby og co. – Steven Knight, der står bag serien, har nemlig netop afsløret, at der er planer om to yderligere sæsoner og en spinoff-ballet.

Knight fortæller, at både Cillian Murphy, der spiller hovedrollen som Peaky Blinders-gangstergruppens overhoved, og resten af det gennemgående cast er klar på flere sæsoner, selvom de først havde regnet med at stoppe efter femte sæson.

Steven Knight udtaler (via Deadline): »Vi har talt med Cillian Murphy, og han er helt med på det, og resten af det originale cast er med på det. Murphy fortalte mig sidste år, at han var åben for mere. Tanken har længe været at stoppe efter sæson 5, men momentummet og kærligheden til det hele lader til stadig at vokse eksponentielt, og det får os til stoppe op, før vi beslutter noget endeligt«.

Foruden planerne om flere sæsoner er der også en ballet-spinoff på tegnebrættet. Knight er blevet kontaktet af The Rampart Dance Company, der er Englands ældste balletorganisation, om muligheden for at lave en ‘gangsterballet’ baseret på serien. Hvordan en sådan skulle løbe af stablen, ved hverken vi eller Knight, men sidstnævnte gav balletkompagniet sin velsignelse til projektet.

Læs anmeldelse: ‘Peaky Blinders’ sæson 4: Barsk og beskidt gansgterrunde med Cillian Murphy og Tom Hardy i hopla

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af