Alison Bries kvindewrestlere vender tilbage i ’Glow’ sæson 2 – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Første sæson af Carly Mensch og Liz Flahives 80’er-serie ’Glow’ var en stor succes og fik nomineringer til både Golden Globes og Screen Actors Guild Awards. I denne måned fortsætter historien om Alison Bries Ruth og resten af det kvindelige wrestling-slæng ført an af Marc Marons Sam Sylvia, og nu er første lange trailer til sæson 2 landet.

I de nye afsnit munder første sæsons forberedelser endelig ud i tv-programmet ’Gorgeous Women of Wrestling’, som pludselig gør de medvirkende til kendte ansigter i offentligheden. Men ud fra traileren ligner det, at showets skæbne trues af en #MeToo-relevant hændelse, da Ruth afviser en magtfuld branchemand.

’Glow’ kommer på Netflix 29. juni. Se traileren herover.

Læs også: Anmeldelse af ’Glow’ sæson 1: Netflix’ kvindewrestlingserie er helt uimodståelig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af