Første hæsblæsende trailer til ‘First Man’ med Ryan Gosling er landet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Damien Chazelles ‘La La Land’-opfølger, ‘First Man’, er snildt en af årets mest ventede film. Den genforener den unge instruktørstjerne med Ryan Gosling, den er Chazelles første skridt uden for jazzens verden og så omhandler den en af de vigtigste historiske begivenheder i nyere tid.

Men havde man den mindste smule tvivl om, hvorvidt Chazelle kunne levere uden bloddryppende trommestikker og sprudlende klaversoli, så maner denne første trailer til ‘First Man’ for alvor al tvivl til jorden.

Ryan Gosling indtager rollen som den legendariske, men også meget private, astrounaut Neil Armstrong i denne selverklærede missionfilm, der følger tiden op til og under månelandingen i 1969. Og efter traileren at dømme bliver det et spændingsmættet ridt med storslået drama på jorden såvel som i atmosfærens yderste lag.

Det er den Oscarvindende manuskriptforfatter Josh Singer (‘Spotlight’), der har skrevet fortællingen om Armstrongs dødsensfarlige kamp for at sætte sine ben på månen. Men som traileren også antyder, spiller Armstrongs familieliv en lige så vigtig del i filmen, der følger ham fra 1961 frem til det skelsættende år 1969. ‘The Crown’-stjernen Claire Foy spiller over for Gosling i rollen som Armstrongs hustru, Janet Shearon.

Singer har dog tidligere udtalt, at ‘First Man’ er en »100 procents missionfilm« med hæsblæsende action:

»Hvis din puls ikke eksploderer og du ikke sidder på kanten af sædet hele tiden, så bliver jeg chokeret«.

Damien Chazelle blev den yngste modtager af Oscar-statuetten for bedste instruktion nogensinde, da han vandt for ‘La La Land’ i 2017, og der er god grund til at spå ‘First Man’ glimrende Oscar-chancer. Akademiet er kendt for at hylde biografiske film, mens instruktørens fjerde skæring også ser ud til at have rigeligt med Oscarværdige dramascener.

‘First Man’ kan ses i de danske biografer fra den 11. oktober.

Læs også: ‘La La Land’-instruktør Damien Chazelle går til serieformatet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af