’Get Out’-instruktør »flirter med tanken« om en toer

’Get Out’-instruktør »flirter med tanken« om en toer
Daniel Kaluuya i 'Get Out'.

Da Jordan Peele sidste år debuterede som spillefilmsinstruktør med horrorfilmen ’Get Out’, kunne have skrive en regulær succes og adskillige awards – inklusiv en Oscar for ’Best Original Screenplay’ – på cv’et. Selv om ’Get Out’ måske ikke lige umiddelbart er en film, der efterlod sit publikum ventende på en toer, afslører producer Jason Blum i et nyt interview, at det bestemt er en idé, der kunne komme på tegnebrættet.

»Hvis Jordan vil lave en fortsættelse, gør jeg det på stedet, men det er nødt til at komme fra Jordan Peele. Jeg tror, han flirter med idéen«, fortæller Blum Variety.

Jordan Peele har tidligere luftet idéen om en toer til horrorsuccessen i pressen. Tidligere på året udtalte han til US Weekly: »Dette er ikke den slags film, du laver en fortsættelse til bare for at lave en fortsættelse og tjene flere penge. Denne film er større end den branche, der lavede den. Så hvis jeg kan komme på en historie, der føles værdig som en fortsættelse i denne verden, gør vi det, og hvis ikke, gør vi det slet ikke«.

I øjeblikket arbejder Jordan Peele på filmen ’Us’ med Elizabeth Moss og Lupita Nyong’o i hovedrollerne. ’Us’ forventes at få premiere til marts 2019.

Læs også: Jordan Peele spiller Obama i fræk anti-fakenews-video

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af