Jared Leto får sin egen Joker-film

Jared Leto får sin egen Joker-film
Jared Leto som Jokeren i 'Suicide Squad'.

Efter megen spekulation og krukkede method acting-rygter skulle den nu være god nok: Jared Letos tussede gangster-Joker får sin egen solofilm, skriver Variety. Sågar produceret af skuespilleren selv.

I endnu et mere eller mindre desperat-klingende forsøg på at hive DCEU’s flossede ære og vægtige superheltearv op af sumpen – hvorfra kun Wonder Woman har løftet sig triumferende – har Warner Bros. således i skrivende stund nu to vidt forskellige Joker-film på tegnebrættet med hver deres hovedrolleskuespiller.

Hedest buzz er der omkring instruktør Todd Phillips og producer Martin Scorseses origin-film med (formentlig) Joaquin Phoenix som klovneprinsen, og for Leto – der fik drøje hug for sin hysteriske præstation i ’Suicide Squad’ –  ligner det derfor allerede på forhånd en noget Sisyfos’k opgave at skulle incitere samme fan-goodwill ved billetlugerne.

Inden han kaglende indtager center stage, får den tidligere Oscar-vinder imidlertid først mulighed for at lappe sit blakkede Joker-ry i den kommende superskurkindefilm ’Birds of Prey’ og ‘Suicide Squad 2′, hvis modtagelser meget vel kan blive udslagsgivende for, om Warner Bros. i sidste ende tør råbe action på Letos film. Hvorvidt den grønhårede psykopat også gæster Matt Reeves’ kommende ‘The Batman’ er uvist.

I klassisk kaotisk DCEU-ånd har studiet endvidere fortsat vidtrækkende ambitioner om at give både The Flash, Cyborg, Nightwing, Green Lantern Corps og Deathstroke solofilm, men hvis Jason Momoas ’Aquaman’ ikke genererer mere end en sølle prut i et badekar til november, skal superhelte- og skurkekollegerne nok vente med at stryge kapperne.

Hvorfor nyheden om Letos Joker-film ligeledes bør fordøjes med visse forbehold in mente før champagnepropperne springer.

Læs også: RIP Jared Leto – du har nu officielt kørt karrieren i sænk

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af