Jim Carrey pisser på Donald Trumps grav med nyt maleri

Jim Carrey pisser på Donald Trumps grav med nyt maleri
Jim Carrey i 2017. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Jim Carrey virker til for alvor at gøre comeback som skuespiller, når han til september medvirker i serien ’Kidding’, som genforener ham med Michel Gondry, instruktøren bag ’Eternal Sunshine of the Spotless Mind’.

I mellemtiden har han dog også gjort sig som billedkunstner. På Twitter har han hittet med mere eller mindre flatterende portrætter af kendte personligheder, og her lægger han bestemt ikke skjul på sit politiske ståsted. Tilbage i marts uploadede han et portræt af Trump, der var iført heksetøj og havde grøn hud, og i går gik han skridtet videre ved at sende præsidenten i helvede.

Med teksten »Oh how I urine for this all to be over!« lagde han en tegning op af Steen fra ’Steen & Stoffer’-striberne, der urinerer på Trumps grav. På gravstenen står teksten: »Her ligger nummer 45. Røg i helvede og tog GOP (Det Republikanske parti, red.) med sig«.

I dagene omkring Trumps møde med Kim Jong-un dedikerede Carrey desuden et par billeder til de to ledere:

Læs også: Donald Trump lavede en komisk trailer til mødet med Kim Jong-un – se den her

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af