John Travoltas gangsterfilm slagtes af anmelderne – Rotten Tomatoes-rating på nul procent

John Travoltas gangsterfilm slagtes af anmelderne – Rotten Tomatoes-rating på nul procent
John Travolta i 'Gotti'.

I sidste uge fik ’Gotti’ amerikansk premiere efter otte års produktion. Oprindeligt skulle den biografiske film om gangsteren John Gotti have været instrueret af Barry Levinson (’Rain Main’), men siden blev Kevin Connolly, der er bedst kendt for sit skuespil, blandt andet som Eric Murphy i ’Entourage’, tilknyttet projektet. Desværre skulle der være tale om noget af en stinker.

Den nye film, som har John Travolta i hovedrollen, blev ikke vist til pressen inden sin premiere, og det er der en god grund til. Den udmærker sig nemlig ved at have en Rotten Tomatoes-score på nul procent og kommer således med i den lidet attraktive, men famøse 0 procents-klub, da ingen af de 23 anmeldelser, som sidenhen er kommet ud, er positivt stemte. De giver den gennemsnitlige karakter 2,5 ud af 10.

»Klodset instrueret af ’Entourage’-skuespiller Kevin Connolly åbner filmen med Travoltas Gotti, der taler direkte til kameraet fra sin grav. Hvis der findes et mere nedslående narrativt greb til at starte en film med, vil jeg gerne høre det«, skriver Entertainment Weeklys Chris Nashawaty, der giver karakteren C, men dog roser Travolta:

»Travolta formår på en eller anden måde at frembringe en vild og dedikeret præstation, mens alt andet omkring ham smuldrer«.

»Travolta ses ofte nedefra, mens han holder sin positur«, skrev Peter Debruge fra Variety desuden, da ’Gotti’ fik verdenspremiere på årets Cannes-festival. »Hans præstation er ikke forfærdelig, men filmen omkring ham er, og det er næsten grinagtigt at se denne ikoniske stjerne prøve så hårdt på vegne af et projekt, som er så kompromitteret i sine intentioner«.

’Gotti’ er ikke planlagt til dansk biografpremiere, men måske den havner på streamingtjenesterne inden længe.

Læs også: James Francos nye film slagtes: »’Mad Max’-instruktør burde sagsøge for plagiat«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af