Kirsten Dunst i front for Youtubes kommende komedieserie ’On Becoming a God in Central Florida’

Kirsten Dunst i front for Youtubes kommende komedieserie ’On Becoming a God in Central Florida’
Kirsten Dunst i 'The Beguiled'.

Vi venter stadig på, at den medlemsbaserede streamingplatform Youtube Premium (tidligere Youtube Red) bliver tilgængelig i Danmark. Indtil videre har den storhittet i udlandet med ’Cobra Kai’-serien, der fortsætter 30 år efter handlingen i ’Karate Kid’, hvilket gav ejerne Google mod på at investere i en dokumentarserie om kunstig intelligens med selveste Robert Downey Jr. Nu er et andet interessant projekt sat i søen.

Deadline fortæller, at Youtube har bestilt komedieserien ’On Becoming a God in Central Florida’, der har Kirsten Dunst i hovedrollen. De 10 afsnit produceres blandt andre af George Clooney og Grant Heslovs Smoke House Pictures-selskab, mens hovedforfatterne er de relativt uprøvede Matt Lutsky og Robert Funke.

Serien foregår i 90’ernes Orlando, hvor den underbetale vandlandsmedarbejder Krystal Gill (Dunst) tager alle midler i brug for at arbejde sig op ad rangstigen i milliardforetagendet Founders American Merchandise – det selvsamme firma, som tidligere fik hendes familie ned med nakken.

’On Becoming a God in Central Florida’ kommer på Youtube Premium engang i 2019.

Læs også: Kirsten Dunst kalder Twitter-bruger »pathetic« i en twistet form for fanservice

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af