’Mommy’-instruktør Xavier Dolan tilslutter sig det spændende cast i ’It: Chapter Two’

’Mommy’-instruktør Xavier Dolan tilslutter sig det spændende cast i ’It: Chapter Two’
Xavier Dolan med hovedrollen i 'Tom at the Farm', som han også har instrueret.

Andy Muschiettis filmatisering af Stephen Kings ’It’ blev en af sidste års største succeser med en global indtjening på mere end 4,5 milliarder kroner. I næste måned begynder optagelserne til efterfølgeren, der, i tråd med Kings forlæg, udspiller sig 27 år senere.

Det er tidligere blevet meldt ud, at Jessica Chastain, Bill Hader, James Ransone, James McAvoy, Isaiah Mustafa, Andy Bean og Jay Ryan skal spille børnene fra Losers Club som voksne. Nu er et andet interessant navn blevet annonceret.

Ifølge Deadline er canadiske Xavier Dolan nemlig blevet tilføjet til rollelisten. ’Mommy’-instruktøren er ellers i gang med at færdiggøre sin film ’The Death and Life of John F. Donovan’, men skal nu også spille karakteren Adrian Mellon, som i Kings roman er en homoseksuel mand, der udsættes for diskrimination i Derry og herefter støder på den kære Pennywise, som igen spilles af Bill Skarsgård.

Dolan startede sin karriere som børneskuespiller og har medvirket i adskillige af sine egne film, så skuespillerhvervet er ikke nyt for ham.

Derudover melder Deadline også, at birolleskuespilleren Will Beinbrink skal spille voksne Beverleys (Chastain) voldelige ægtemand Tom Rogan.

’It: Chapter Two’, der har manuskript af Gary Dauberman, får premiere 5. september 2019.

Læs også: Bag om ’It’: Hvordan det onde vendte tilbage i helt nye klæder

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af