DR3’s Tinder-serie ‘Yes No Maybe’ vender tilbage med sæson 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste år fik Tinder-generationen med grovfilen i DR3’s veloplagte miniserie ‘Yes No Maybe’, der hudflettede unge Mads’ (Youssef Wayne Hvidtfeldt) kærlighedskvababbelser på den titulære dating-app Yes No Maybe, baseret på serieskaber og instruktør Mads Rosenkrantz Grages egne datingeventyr i det københavnske.

Over otte korte afsnit gik Mads fra kærlighedshungrende romantiker til kynisk fuckboy, der efterlod seerne med adskillige ubesvarede spørgsmål idet venskaberne med søde Julius (Adam Ild Rohweder) og Louise (Karoline Brygmann) faldt fra hinanden, og Mads sågar slutteligt kastede sig over sin kærestes 16-årige Lolita-datter.

Måske vi bliver klogere når ‘Yes No Maybe’ – der i sin tid blev lavet for en bøjet femøre af det lille danske selskab Good Company Films, før den blev solgt til både DR og NRK – vender tilbage med yderligere otte på DR3 og dr.dk 1. nytårsdag 2019 (aka. tømmermands-binge).

I den kommende sæson møder vi en mere kynisk Mads, der har udviklet sig til en professionel seriedater, indtil han til en sommerfest falder pladask for Milla. Hun er ikke som alle de andre piger, og Mads opdager snart, at han måske har mødt sit match i den mystiske Milla, der har sin helt egen kærlighedsagenda.

DR3-redaktør Trine Skovgaard ser frem til næste sæson:

»’Yes No Maybe’ rammer lige ned i et af DR3’s altid tilstedeværende temaer om, hvad vi stiller op med den svære kærlighed. Serien er som skræddersyet til den måde, vi fortærer indhold på i dag, med sine små snack-size afsnit, og så er dialogen bare virkelig skarp og morsom og overbevisende leveret af et hold unge skuespillere, man ikke allerede er træt af at kigge på. At forfatter og instruktør Mads Rosenkrantz Grage bruger sine egne erfaringer med datinglivet er helt i DR3’s ånd, så jeg glæder mig til fortsat at følge seriens hovedperson Mads’ både velkendte, men også absurde og ofte tåkrummende datingeventyr«.

Anmeldelse af ‘Yes No Maybe’ sæson 1: DR3’s Tinder-webserie er godt selskab og seriøst sjov

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af