Ny ‘Slender Man’-trailer giver seriøs gåsehud midt i hedebølgen – men kontroverserne lurer stadig

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den mørke, ranglede høje skikkelse Slender Man startede som et internetfænomen på Creepypasta i 2009, skabt af et af horrorfiktionsforummets medlemmer, Eric Knudsen.

Slender Man-karakteren fik kultstatus, og affødte en uhyggelig virkelig sag da to 12-årige piger forsøgte at myrde en jævnaldrene veninde, under påskud af, at Slender Man havde bedt dem om det.

Sagen blev optrevlet i en ikke synderligt vellykket dokumentar om hele fænomenet, og det var nærmest uundgåeligt, at den mytologiske skikkelse også skulle blive ‘stjerne’ i sin egen spillefilmsgyser. Den har nu været på vej i et års tid, instrueret af Sylvian White, der primært har en række tv-serie-afsnit på cv’et (senest ‘The Americans’).

Filmens anden trailer er netop landet, og oser af hårdtpumpet horror med udgangspunkt i en historie om unge piger, der forsvinder under mystiske omstændigheder. På rollelisten ses Joey King (stortalent fra ‘Fargo’ sæson 2), mens Javier Botet, der også har været monstrøs i ‘It’ og ‘Mama’, inkarnerer Slender Man himself.

‘Slender Man’ er ikke overraskende blevet anklaget for at slå plat på en virkelig tragedie, blandt andet af faren til en af de piger, der begik forbrydelsen:

»Det er absurd, at de vil lave en film som denne«, siger Bill Weier til Associated Press ifølge The Hollywood Reporter.

»Det er at popularisere en tragedie. Jeg er ikke overrasket, men efter min mening er det ekstremt smagløst. Alt, vi gør, er at forlænge smerterne, som alle de tre familier er gået igennem«.

Weier opfordrer de lokale biografer i området til ikke at vise filmen. Hans datter afsoner en dom på 25 år på et psykiatrisk hospital.

Den danske premieredato på ‘Slender Man’ afventes stadig.

Læs også: HBO er klar til sæson 2 af ‘The Night Of’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af