Rian Johnson sletter 20.000 tweets efter ‘Guardians of the Galaxy’-instruktørs fyring

Rian Johnson sletter 20.000 tweets efter ‘Guardians of the Galaxy’-instruktørs fyring
Rian Johnson til prisuddeling i London. (Foto: Jeff Spicer/Getty Images)

Disneys fyring af ‘Guardians of the Galaxy’-instruktøren James Gunn over 10 år gamle, kontroversielle jokes på Twitter har fået kollegaen Rian Johnson, der er igang med udvikle flere ‘Star Wars’-film for Disney, til at slette op mod 20.000 tweets.

Det sker efter, at flere branchepersonligheder, såsom ‘Rick and Morty’-medskaberen Dan Harmon, er blevet udsat for internet-trolls, hvor skadelige posts er blevet gravet frem fra Twitter i kølvandet på James Gunns’ fyring.

Johnson har valgt at slette alle Tweets fra før 25. januar i år, da han ikke ønsker, at gamle opslag skal blive tolket ude af kontekst af trolls.

»Jeg tror ikke, at jeg nogensinde har tweeted noget så slemt, men det er ni år af opslag, der primært blev skrevet som umiddelbare øjebliksbilleder. Hvis trolls, der gennemsøger Twitter for ammunition, er det nye normale, virker det som et smart ‘hvorfor ikke’-modtræk«, skrev Johnson på Twitter, da en opmærksom bruger påpegede instruktørens Twitter-oprydning med ordene »I kan nok regne ud, hvad det betyder«.

Rian Johnson afkræfter, at Disney skulle have påbudt sine ansatte at slette gamle tweets.

Læs også: Disneys fyring af ‘Guardians of the Galaxy’-instruktør James Gunn sender et dybt problematisk budskab til kommende generationer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af