Ryan Gosling, Donald Glover og Kevin Hart kan ikke holde masken i geniale ‘SNL’-bloopers

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I de gode gamle DVD-dage var noget af det bedste, man kunne finde på ekstramaterialet et blooper reel – fraklip af fnisende stjerner, der brød ud af karakter mens filmholdet i baggrunden klukkede, og instruktøren råbte »CUT« for 117 gang.

De sjoveste blooper reels udsprang som oftest af komedier (Chris Tucker og Jackie Chans i ‘Rush Hour’s er legendariske), så det er ikke noget under, at Saturday Night Live selvfølgelig har arkivet proppet med geniale grineflip. Et lille udvalg fra nyere tid er samlet i ovenstående video, hvor Kevin Hart, Jessica Chastain, Donald Glover, Bill Hader, Kate McKinnon og Ryan Goslingder som bekendt har notorisk svært ved at bevare et straight face i SNL-sammenhæng – alle må bukke under for mavekramperne.

Læs også: Se Ryan Gosling flække af grin over komikers alien-oplevelser i ‘Saturday Night Live’-sketch

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af