Se den fulde trailer til ‘Simpsons’-skabers gakkede Netflix-serie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I næste måned får ‘The Simpsons’ og ‘Futurama’-skaber Matt Groenings nye Netflix-serie ’Disenchantment’ premiere, og Netflix har netop lanceret den første fulde trailer for projektet, der låner ikke så lidt satirisk inspiration fra ‘Game of Thrones’.

Vi er i det fiktive middelalderkongerige Dreamland, hvor den den alkoholiske prinsesse Bean (‘Broad Girls’ Abbi Jacobson) nægter at konformere til livet som dydig royal hausfrau. Hun udfordrer Dreamlands kvindesyn, og får følgeskab på sin dannelsesrejse af den lille dæmon Luci (Eric Andre fra ‘2 Broke Girls’) og den grønne dværg Elfo (Nat Faxon fra ‘Friends from College’).

Det er ikke første gang, Groening har leget med fantasyuniverser a la HBO’s flagskib: ‘The Simpsons’-afsnittet ‘The Serfsons’ var en direkte hyldest til ‘Game of Thrones’ komplet med cameo fra vores egen Nikolaj Coster-Waldaus Jaime Lannister, mens afsnittet ’Exit Through the Kwik-E-Mart’ fra 2012 spoofede GOT’s åbningssekvens. GOT-skuespillerinde Carice van Houten har derudover gæstet ‘The Simpsons’ som en Melisandre-lignende figur.

’Disenchantment’s 10 afsnit lange første sæson lander på Netflix fredag den 17. august.

Læs også: ’The Simpsons’-skusepiller Hank Azaria stopper gerne som Apu efter racekritik

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af