Danny Boyle forlader instruktørjobbet på ’Bond 25’

Danny Boyle forlader instruktørjobbet på ’Bond 25’
Daniel Craig som James Bond i 'Skyfall'

I maj blev det annonceret, at Danny Boyle skulle instruere James Bond-film nummer 25. Boyle, der har stået bag film som ’Trainspotting’, ’28 dage senere’, ’Sunshine’ og senest tv-serien ’Trust’, virkede som et oplagt valg, da han er en af Englands mest profilerede instruktører. Nu forlyder det dog, at Boyle har forladt produktionen.

»Michael G. Wilson, Barbara Broccoli (Bond-seriens producere, red.) og Daniel Craig har i dag annonceret, at Danny Boyle har valgt ikke at instruere Bond 25 på grund af kreative uenigheder«, står der i en kort meddelelse på Bond-seriens website og Twitter.

Boyle havde, sammen med sin faste skrivepartner John Hodge, også skrevet et manuskript til filmen, der blev valgt til fordel for et manus skrevet af duoen, der stod bag både ’Casino Royale’, ’Skyfall’ og ’Spectre’.

Om Boyle og Hodges manuskript nu bliver skrottet, står indtil videre hen i det uvisse. Det samme gælder, om filmens britiske premieredato, der er annonceret til den 25. oktober 2019, stadig holder.

Man kan forestille sig, at de enten starter helt forfra med et andet manus, hvilket nok vil forsinke produktionen, eller hiver en instruktør ind til at fortsætte, hvor Boyle slap. Det sidste har man set før i Hollywood, blandt andet da Edgar Wright i sin tid forlod ’Ant-Man’.

Hvem der overtager instruktørtjansen, kan man indtil videre kun spekulere over, men vi ved, at det ikke bliver Christopher Nolan, som mange fans ellers gerne ville se. Daniel Craigs egen favorit er Denis Villeneuve (‘Arrival’, ‘Blade Runner 2049’), men han er nok også udelukket, da han har travlt med sin filmatisering af sci-fi-romanen ’Dune’.

Læs også: 007-producer åbner døren på klem for Idris Elba som næste James Bond

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af