Danny Boyle forlod ‘Bond 25’ efter uenigheder om skurkerolle

Danny Boyle forlod ‘Bond 25’ efter uenigheder om skurkerolle
Daniel Craig som James Bond

For et par dage siden kunne vi rapportere, at Danny Boyle (‘Trainspotting’, ’28 dage senere’) havde forladt jobbet som instruktør på ‘Bond 25’ på grund af »kreative uenigheder«. Nu er der kommet noget lidt mere konkrete forlydende om, hvad uoverensstemmelserne skulle bunde i.

The Telegraph har snakket med en branchekilde, der fortæller, at konflikten drejede sig om valget af skuespiller til filmens skurk. Boyle skulle tilsyneladende have ønsket den polske og næsten ukendte Tomasz Kot i filmens skurkerolle. Dette ville være et markant anderledes valg i forhold til de seneste film, der har haft Oscar-vindere som Javier Bardem og Christoph Waltz som Bonds modstandere.


Daniel Craig
har altid haft en stor rolle i castingprocessen og har blandt andet haft det sidste ord, når de kvindelige roller skulle udfyldes, helt tilbage til Eva Green i ‘Casino Royale’. Derfor er det meget sandsynligt at Boyles exit skyldes en direkte konflikt med Craig.

Et tidligere rygte gik på, at producerne ikke var glade for det manuskript, Boyle havde udarbejdet sammen med hans faste skrivepartner John Hodge. Det skulle efter sigende fokusere på den nutidige konflikt med Rusland og en »moderne kold krig«. Boyle havde ellers fået lov til at tilsidesætte et manus af Neal Purvis og Robert Wade, der har skrevet manuskript til alle Bond-film med Daniel Craig, så det virker underligt, hvis det er det, der har været stridspunktet.

Om vi får Boyle og Hodges manus at set på det store lærred, og om filmen når at være klar til den annoncerede premiere den 25. oktober 2019, står hen i det uvisse, men meget tyder nu  på, at en realistisk premieredato er 2020.

Læs også: Idris Elba afviser James Bond-rygter i videoklip

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af