Idris Elba afviser James Bond-rygter i videoklip

Der har længe floreret rygter om, at Idris Elba kan blive Daniel Craigs arvtager som ny James Bond – skuespilleren teasede selv det omtalte castingrygte for et par uger siden, da han tweetede: »Mit navn er Elba, Idris Elba«. Hvilket nok mere skulle læses som en joke end nogen form for bekræftelse.

Og nu maner Elba da også rygterne til jorden i  en ultrakort videooptagelse fra premieren på Elbas instruktørdebut, det kriminelle drama ’Yardie’, hvor han bliver spurgt, om han bedst kan lide sin dry martini »shaken or stirred«, hvortil han sarkastisk svarer »stir fried« og desuden kvitterer med et »nej« til spørgsmålet, om der er hold i James Bond-rygterne. Klippet blev vist i det engelske tv-program, Good Morning Britain.

Spekulationerne om ’Luther’-stjernens potentiale som Bond har været i vælten i årevis. Helt tilbage i 2011 udtalte Elba i det amerikanske radioprogram NPR: »Jeg gider bare ikke være den sorte James Bond. Sean Connery var ikke den skotske James Bond, og Daniel Craig var ikke den blåøjede James Bond, så hvis jeg skulle spille ham, vil jeg ikke kaldes den sorte James Bond.«

Flere andre skuespillere har været oppe at vende som den næste Bond, men Daniel Craig sidder stadig på 007-rollen i den næste og endnu unavngivne Bond-film, der bliver den 25. i franchisen og er planlagt til at få premiere i 2019 – hvis de da når at finde en instruktør, som kan overtage for Danny Boyle, der for nyligt sprang fra på grund af »kreative uenigheder«.

Læs også: Pierce Brosnan vil have Tom Hardy til at spille James Bond

Læs også: Fire bud på en ikke-hvid James Bond, hvis Idris Elba er diskvalificeret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af