Netflix forbyder sine skuespillere at bruge ordet »binge«

Netflix forbyder sine skuespillere at bruge ordet »binge«
Guy Pearce i 'The Innocents'.

Hollywood-stjernen Guy Pearce, der er aktuel i Netflix-serien ‘The Innocents‘, tror »ikke Netflix kan lide udtrykket ‘binge’«. Han fortæller til Empire Film Podcast, at castet på ’The Innocents’ fik klar besked om at undgå udtrykket i promoveringen af serien:

»Da vi promoverede (’The Innocents’, red.) i (USA, red.), blev vi på forhånd instrueret i absolut ikke at tale om binge-watching«.

En paradoksal instruks fra en streamingtjeneste, der regnes for at være selve skaberen af »binge-watching«, som efterhånden er blevet det gængse udtryk for at se flere afsnit af en serie i træk. Pearce uddyber ikke baggrunden for Netflix’ opfordring, men man kan gætte på, at tjenesten ikke vil placere streamingforbrug i kategori med helbredsskadelige binging-aktiviteter som »binge-drinking« eller »binge-eating«.

Det er første gang, Pearce medvirker i en Netflix-serie med sin rolle som lægen Bendik Halvorson i ‘The Innocents’, der handler om teenageparret June (Sorcha Groundsell) og Harry (Percelle Ascott), der opdager, at June kan shapeshifte, hvilket betyder, at hun kan tage andre væseners form. Halvorson er ekspert i denne overnaturlige lidelse og hjælper June med at beherske sin nyfundne evne.

Seriens første sæson af otte afsnit havde premiere i august og ligger tilgængelig på Netflix klar til at binge (sorry).

Læs også: ’The Innocents’ – Teenage-romance møder overnaturlige kræfter i ny Netflix-serie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af