‘Rick and Morty’ teaser for ny sæson med superhelte og anime-inspiration

‘Rick and Morty’ teaser for ny sæson med superhelte og anime-inspiration

Siden der i maj blev annonceret intet mindre end 70 nye afsnit af Justin Roiland og Dan Harmons hitserie ‘Rick and Morty’, har der været stille fra skaberne (bortset fra en fødselsdagssang til Kanye). Nu har tv-kanalen Adult Swim lagt en kort teaser op på deres Twitter-side.

Den actionfyldte teaser, der blot er 15 sekunder lang, viser Rick og Morty som superheltelignende animefigurer. Flere andre karakterer fra serien dukker også op i videoen, blandt andet de bizarre kæmpehoveder fra afsnittet ‘Get Schwifty’, der afholder intergalaktiske sangkonkurrencer. Se teaseren herunder.

Om denne teaser betyder, at vi får et anime-inspireret ‘Rick and Morty’-afsnit, er langt fra sikkert, da de før har delt syrede videoer, der ikke havde noget med serien at gøre. Det store »AS« i videoens afslutning tyder også på, at den er lavet til at være reklamespot på Adult Swim.

‘Rick and Morty’ forventes tilbage på skærmen engang i 2019.

Læs også: Toxic Fandom – Hollywood slår tilbage mod fankulturens magtfulde hooligans

Læs også: Rick og Morty pløkker aliens i Run the Jewels’ nye musikvideo

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af