‘The Rain’ sæson 2 får to nye danske stortalenter på rollelisten

‘The Rain’ sæson 2 får to nye danske stortalenter på rollelisten
Jessica Dinnage, Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard, Sonny Lindberg, Lukas Løkken og Angela Bundalovic udgjorde grundstammen i første sæson 'The Rain'.

Netflix’ første danske serie, ‘The Rain’, fik en blandet modtagelse af anmelderne, men publikumsmodtagelsen har tilsyneladende været tilfredsstillende for streaminggiganten. I hvert fald blev den postapokalyptiske serie hurtigt forlænget med sæson 2.

Produktionen af opfølgeren gik i gang sidste uge, og nu løftes sløret for tre nye ansigter, der komplementerer Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen og resten af det unge cast, der kæmpede for overlevelse mod den giftige regn i sæson 1.

To danske talenter får chancen på Netflix: 30-årige Natalie Madueño, der slog igennem i en af hovedrollerne i DR-serien ‘Bedrag’, og 22-årige Clara Rosager, der kendes fra ungdomshittet ‘En-to-tre-nu’ og også snart har en hovedrolle i Michael Noers ‘Før frosten’. De suppleres af svenske Evin Ahmad. Hvilke karakterer de tre skuespillere indtager, vides endnu ikke.

Den officielle synopsis for sæson 2 lyder:

»Solidaritet og loyalitet bliver sat på den ultimative prøve i en verden, hvor naturen og virussen bliver fortsat farligere, og hvor ingen kan vide, hvem der er venner, og hvem der er fjender. Efter at have undsluppet Apollon og hendes fars faste greb begiver Simone sig ud på en farefuld rejse for at finde en kur imod virusen, som langsomt overtager Rasmus’ krop. Men da virussen begynder at tage ny form inden i ham, er spørgsmålet nu, om det er Rasmus, der er i fare, eller om det er ham, der er en trussel mod verden«. 

Bag ‘The Rain’ står trioen Jannik Thai Mosholt, Esben Toft Jacobsen og Christian Potalivo. Den kommene anden sæson får premiere i 2019.

Læs også: Det bedste og værste i ‘The Rain’ sæson 1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af