‘True Detective’-instruktør forlod ‘It’, fordi han blev vejet og fundet for besværlig

‘True Detective’-instruktør forlod ‘It’, fordi han blev vejet og fundet for besværlig
'It'

Den 21. september får den nye Netflix-serie ‘Maniac’ med Jonah Hill og Emma Stone premiere. Serien er instrueret af Cary Fukunaga, der blandt andet har stået bag kameraet på første sæson af ‘True Detective’. ‘Maniac’ er Fukunagas første instruktørtjans siden Netflix-filmen ‘Beasts of No Nation’, men det betyder ikke, at han ikke har haft forskellige jern i ilden.

I en længere periode stod Fukunaga til at skulle instruere den nye filmatisering af ‘It’ baseret på Stephen Kings roman. ‘It’ havde premiere sidste år med gyserinstruktøren Andy Muschietti (‘Mama’) bag roret, mens Fukunaga stadig var krediteret som manuskriptforfatter. I et nyt interview med GQ forklarer Fukunaga nu, hvorfor han forlod produktionen.

»Jeg tror at [producenterne] frygtede, at de ikke kunne kontrollere mig«, forklarer han. »Men det var kun noget, de troede. Jeg ville have været totalt samarbejdsvillig. Det var egentlig ret latterligt. Det var bare deres opfattelse. Jeg er aldrig blevet præsenteret for noget og så sagt: ‘Fuck jer, nej tak’. Det var altid en dialog«.

Fukunaga er derfor i tvivl om, hvorvidt han faktisk har et ry for at være svær at samarbejde med. Men på den kommende serie ‘Maniac’ smed han halvdelen af manuskripterne ud, blot tre måneder inden serien skulle starte produktion, hvilket ikke var lige populært: »Jeg synes bare ikke, det var godt nok. Vi blev nødt til at kigge det igennem igen, rive det i stykker og starte forfra«.

‘Maniac’ er fyldt med scener hvor karakterer hallucinerer, og det var netop det, Fukunaga synes manglede i de første udkast:

»Jeg havde det sådan: ‘Det fede ved det her projekt er at få lov til at lege med forskellige verdener, og det gør vi slet ikke. Så vi bliver nødt til at finde ud af, hvordan vi gør det’«.

Læs også: Første trailer til Netflix-serien ‘Maniac’ med Emma Stone og Jonah Hill er en eksplosion af vilde ideer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af