Anders Matthesen er tilbage på film – se sneak peek på ‘Ternet Ninja’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

14 år er der gået, siden multitalentet Anders Matthesen udgav det hysterisk sjove og makabre animationshit ‘Terkel i knibe’, og nu får vi det allerførste sneak peek fra en ny animationsfilm fra Matthesens hånd under titlen ‘Ternet Ninja’, der sågar befinder sig inden for Terkel-universet.

Filmen er baseret på Matthesens børnebog af samme navn og handler om drengen Aske, der går i syvende klasse, er forelsket i Jessica fra ottende og kæmper med sin nyligt indflyttede og voldsomt irriterende stedbror Sune. Da hans onkel Stewart (the one and only) vender hjem fra Thailand med en ninja-dukke, der viser sig at være levende, indgår de en pagt, som måske kan løse alle Askes problemer. Til gengæld skal han hjælpe den rapkæftede og tilsyneladende skruppelløse ninja med at hævne sig på en dansk direktør af den børneslavefabrik, ninjaen er syet på. Her kom børnearbejderen Quang ved en fejl til at sy ninjaen af et dyrt tørklæde, som tilhørte direktøren Phillip Eberfrø, der som straf tæskede Quang til døde.

Matthesen står bag manuskript, sang og instruktion, og ligesom i ‘Terkel i Knibe’ lægger han stemme til de fleste karakterer med undtagelse af hovedpersonen Aske og pigen Jessica. Vi får desuden gensyn med flere af figurerne fra Terkel-universet, foruden onkel Stewart optræder også Arne Nougatgren og Terkel i en mindre fætterrolle – hans hypokonder-mor Beate er nemlig Askes moster. Og navnet Quang kender vi da også fra psykopatlæreren Gunnars busoptræden med ‘Quangs sang’.

Selvom ‘Ternet Ninja’ omfavner en mere børnevenlig fortælling end ‘Terkel i knibe’, giver teaseren glimt af den samme humoristiske om end mindre grove stil fra Terkel-universet, der utvivlsomt vil trække både børn og voksne til billetlugerne, når den får biografpremiere i juleferien den 25. december.

Læs også: ’The Happytime Murders’: Kopatteporno og Melissa McCarthy kan ikke redde omstridt voksendukkefilm

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af