Bill Murray-myten lever i traileren til ‘The Bill Murray Stories’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dokumentarer om kendte menneskers liv bliver produceret i stride strømme med ‘Whitney’ som det seneste skud på stammen. Nu kommer der så en dokumentar om Bill Murray, men ikke i konventionel forstand. For ‘The Bill Murray Stories: Life Lessons Learned From a Mythical Man’ handler ikke om Murrays liv, men i stedet om de oplevelser, han har delt med sine fans, der ikke ligefrem er konventionelle.

Murray er berygtet for at dukke uanmeldt op til alskens arrangementer og foretage sig ting, der ellers ikke associeres med Hollywood-stjerner såsom at vaske op til en universitetsfest i London. Hvorfor Murray gør det, er der tilsyneladende ingen, der ved. Men det prøver instruktør Tommy Avallone at finde ud af. Han har opsøgt mange af de mennesker, der i tidens løb har mødt Murray for at høre deres historier og komme til bunds i det næsten mytiske fænomen.

Murray selv optræder ikke i filmen, udover de medvirkendes privatoptagelser, men den var alligevel en af vores favoritter på årets South by Southwest Film Festival.

‘The Bill Murray Stories: Life Lessons Learned From a Mythical Man’ står ikke til dansk biografpremiere, men man kan forestille sig, at den bliver tilgængelig på streaming engang i det nye år.

Læs også: Bill Murray laver en perfekt Bill Murray-joke – Ser ‘Groundhog Day’ to dage i træk

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af